2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE IDE DALEKO: Stefan Babović sreću našao u komšiluku?

Objavljeno: 03.01.16 u 12:31

Zamenik kapitena Partizana Stefan Babović karijeru će po svoj prilici nastaviti u regionu.

Naime, kako prenosi Kurir pozivajući se na pisanja bosanskohercegovačkih elektronskih medija, Babović je u dogovoru sa upravom kluba došao do sporazumnog rešenja o raskidu ugovora.

Navodno, novi trener Ivan Tomić poručio je isksunom 28-godišnjem vezisti da klub ne računa na njega u nastavku šampionata u Superligi Srbije.

Babović bi u slučaju da se scenario o raskidu ugovora obistini, karijeru trebalo da nastavi u ekipi Sarajeva u koju će doći bez obeštećenja.

On bi trebalo da se 14. januara pojavi u Sarajevu kada ovaj klub počinje pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Sarajevo je prvi deo sezone završilo na četvrtom mestu na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasirane Slobode.

Kako se šuška, na dovođenju Babovića u BiH navodno insistira trener Sarajeva i nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić.

Babović je u prvom delu sezone odigrao 27 utakmica za Partizan u svim takmičenja i postigao pet golova. Pored crno-belih igrao je za OFK Beograd, Nant, Fejenord, Saragosu i Voždovac.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter