6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI DEMANTI: Tomić negirao dolazak najboljih igrača rumunske lige u Partizan

Objavljeno: 03.01.16 u 10:31

Kako je krenula nova 2016. godina, tako je u Srbiji odjeknula vest da bi Partizan mogao da angažuje dvojicu ponajboljih igrača rumunske lige.

Naime, brzinom svetlosti se Srbijom proširila informacija da su crno-beli u poodmakloj fazi pregovora sa igračima rumunske Astre, kreativnim vezistom Konstantinom Budeskuom i napadačem Denisom Alibekom.

Informaciju je u javnost plasirao rumunski sportski portal Prosport, a ona je eksrepsno stigla i do Srbije u kojoj su je preneli gotovo svi vodeći mediji.

Ipak, ako je verovati rečima novog šefa struke kluba iz Humske, Ivana Tomića, priča oko dolaska ovih igrača samo je plod fikcije rumunskih kolega i svoju bazu nema u realnim dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

– Nije istina da pokušavamo da dovedemo te igrače – rekao je kratko Ivan Tomić za Sportski žurnal.

0
0

6 Komentara

  1. Stizu bombe na jenea! Pocetkom nedelje treba da potpisu Radenko Kamberovic i Goran Trobok povratnici u redove visestrukog sampiona Toletove super lige !

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje uprava da odresi kesu i dovede vucicevica iz cukarickog i babovica iz ofke i sa vlahovicem i jps nekim iz njihove generacije napravi atomsku bombu za buducnost to bi bilo pravo ulaganje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ako neko realno sagleda koja je nasa liga a i mi kao klub znace da nije ralno da dva rumuna dodju a bore se za prvo mesto to je najbolje ivanov rekao nisam spreman za premijer ligu ali za srbsku i bugarsku jesam a ja kazem da on nije ni za srbsku zbog svojih povreda e samo takvi igraci mogu doci u partizan i ne ocekivati neocekivano.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nisam ni mislio da ćete vi doveati nekog mladjeg od 29 godina i ne daj Bože da mu nije istekao ugovor. Deluje mi kao trener koji zraći entuzijazmom i optimizmom, ali šta će mu ta izjava o „bombama“ prelaznog roka, deluje veoma neozbiljno. I koja ke stvar sa statusom Živkovića na kraju?! Hoće da ostane? Ok, nije malouman zna kako se ostaje u klubu, potpiši novi ugovor i kraj, a ne ovako pravite sapunicu bez veze. On hoće, ali ne može, vi hoćete, al’ vam ne da Zahavi… Kao reklama za neku vijagru u fazonu kad hoćeš, a ne možeš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter