0
Evropske lige

ARSEN VENGER: Ostali smo mentalno snažni u ključnim trenucima

Objavljeno: 03.01.16 u 13:11

Fudbaleri Arsenala na jedvite jade su savladali Njukasl u 20. kolu Premijer lige sa minimalnih 1:0 i tako su se izborili za čelo tabele.

Trener Arsenala Arsen Venger pohvalio je zalaganje svojih igrača u minimalcu nad „Svrakama“  istakavši da je golman Petr Čeh doneo neophodnu mirnoću njegovom timu.

– Bila je ovo teška utakmica protiv dobrog Njukasla. Noge su nam bile teške, bili smo na velikom ispitu protiv tima koji je veoma tehnički kvalitetan. Morali smo da se držimo zajedno i pokušamo da pobedom, a mentalni aspekt naše igre je testiran – smatra Venger.

– Kada ne izgubite bodove kada igrate kao mi sada je veoma važno. To pomaže timu da bude bolji, a biće trenutaka kada ne budemo igrali dobro i ovo iskustvo će nam pomoći. Znam da kada ste sposobni da pobedite, a da ne igrate dobro, to pokazuje koliko je tim mentalno jak i to će nam biti važno u teškim trenucima – podvukao je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter