0
Domaći fudbal

MEHMEDOVIĆ: Nadam se da ću se nametnuti

Objavljeno: 02.01.16 u 22:15

Mladi fudbaler Čukaričkog Zehrudin Mehmedović rekao je  da se nada da će u nastavku sezone uspeti da se nametne treneru Zoranu Popoviću.

Mehmedović je takođe dodao da je veoma srećan što je sa ekipom sa Banovog brda potpisao profesionalni ugovor.

-Znam da su pripreme uvek teške i da nema ni najmanjeg prostora za razmišljanje o bilo čemu drugom osim o fudbalu. Moraću da radimo punom parom i da svaki dan pružim svoj maksimum. Nadam se da ću izdržati i da ću uspeti da se nametnem – rekao je Mehmedović.

17-godišnji Mehmedović nedavno je sa Čukaričkim potpisao trogodišnji ugovor, njegov prvi profesionalni.

-Stvarno sam zadovoljan zbog svega što se dogodilo u proteklih 12 meseci. Potpisao sam prvi ugovor, što je velika čast i obaveza koja sa sobom donosi dodatnu odgovornost. Ušao sam u igru protiv Jagodine i za mene je vrlo važno bilo da sam dobio šansu. Zahvalio bih se na podršci i na poverenju. Sad sam tu u prvom timu i to je još jedna potvrda za mene da sam na dobrom putu”.

Kao i Mehmedović, trogodišnji ugovor sa Čukaričkim potpisao je i Erhan Mašović.

– Veliki izazov je pred nama. Očekujem da sve bude kako treba. Uvek je važno da ne bude nekih povreda. Moj cilj je da pre svega dobro i kvalitetno treniram. Onda se nadam da će doći i prilika da debituje za prvi tim. Do sada sam četiri puta bio na klupi, nisam još ulazio u igru. Ali iskreno verujem da će se to dogoditi u nastavku prvenstva – rekao je Mašović.

Pauzu u prvenstvu i slobodno vreme ‘Čukini’ Novopazarci su iskoristili da budu u rodnom gradu sa porodicom. Oni su u Novom Pazaru radili po planu i program koji su u klubu dobili pre nego što su otišli na pauzu.

Od 8. januara biće na raspolaganju šefu stručnog štaba kad počinju pripreme Čukaričkog za nastavak sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter