0
Evropske lige

PROMENE U BAJERNU: Iguain dolazi, Levandovski na izlaznim vratima?

Objavljeno: 30.12.15 u 13:13

Rukovodsvo minhenskog Bajerna planira da narednog leta angažuje napadača Napolija, Gonzala Iguaina.

Ovu priču u javnost plasirali su italijanski mediji koji naglašavaju da bi ovakva odluka uprave bavarskog giganta mogala da stigne nakon prodaje Roberta Levandovskog.

Nije tajna da se Levandovski našao na radaru Real Madrida, a italijanski mediji veruju da je priča o odlasku bivšeg centafora Dortmunda na „Santjago Bernabeu“ već gotova stvar.

Polazeći od te premise mediji na „čizmi“ dalje navode da su Bavarci, kao odgovor za takav scenario, već spremili angažman Gonzala Iguaina koji je, spletom okolnosti, i bivši igrač baš Real Madrida.

Iguain je već godinama najbolji strelac Napolija i jedan od najboljih golgetera u Seriji A, a ove sezone je postigao 18 pogodaka na 21 utakmici u svim takmičenjima.

Problem za Bajern bi mogla da predstavlja otkupna klauzula koja iznosi 94 miliona evra, ali italijanski mediji spekulišu da bi rukovodstvo tima sa San Paola mogao da pristane na nešto nižu cenu ukoliko ne izbori plasman u Ligu šampiona za sledeću sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter