4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VERUJE U ISKRENU LJUBAV: Da li je ovo sledeća Partizanova ‘bomba’?

Objavljeno: 29.12.15 u 14:45

Partizan je u zimskom prelaznom roku predstavio tri pojačanja i novog šefa stručnog štaba, a ovo bi mogla da bude nova ‘transfer bomba’ Ivice Ilieva.

Igrajući za Borac iz Čačka, najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela Superlige, Filip Knežević eksplodirao je i pokazao fudbalskoj javnosti u Srbiji da ima kvalitet za još veća dela.

Upravo to moglo bi, i bilo je najava, da ga vrati u svoj matični klub Partizan, gde je još uvek pod ugovorom do kraja tekuće sezone. ‘Čaršija’ bruji, a šta na sve to kaže sam Knežević?

– Kad sam saznao za fudbal, istovremeno sam zavoleo i loptu i Partizan. Bio sam neizmerno srećan kad sam potpisao ugovor, bilo je to ostvarenje sna sa kojim sam živeo deceniju. Ali, moram da kažem kako mi nije pružena šansa da se iskažem. Sa svima sam imao korektne odnose, trenirao maksimalno, na treninzima postizao golove, ali me u sastavu, najčešće, nije bilo – rekao je za ‘Žurnal’ i nastavio:

– Izlet u Portugaliju se dogodio iznenada i tamo sam bio iste sreće, valjda, tako mi je tada bilo suđeno. Vratio sam se u Partizan, pa ponovo u Čačak. Sve sam to shvatio kao profesionalnu obavezu, nisam ispoljavao nezadovoljstvo. Ali, motiv mi je porastao do neba. Verovao sam u sebe i jesen je bila da bolja biti ne može – istakao je robusni krilni napadač.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Knežević je potvrdio da će definitivno napustiti Čačak i iskreno se nada da ga već za nekoliko dana očekuju pripreme sa crno-belima.

– Igranje u Čačku je završeno i ostaće kao draga uspomena. Ove jeseni sam eksplodirao, jer sam to silno želeo. Ugovor me veže za Partizan do kraja ove sezone. Verujem da ću s crno-belima na zimske pripreme. Iako sam tokom prvog boravka grejao žuljevitu klupu, Partizan je moj klub. Između nas je iskrena ljubav.

0
0

4 Komentara

  1. A ovi prethodni su bili bombe?Pa i ovaj je sličnog kvaliteta ali nijedan nije ni petarda a kamo li bomba.Čovek je od 3 godine ugovora,odigrao 50 minuta u prvom timu partizana i da nešto vredi,valjda bi ga pustali češće a sada odjednom i on bomba.Budi bog s vama grobarima,cirkus od kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Knezevic i Mihajlovic su zaista bombe Partizana.Takvi brzi igraci trebaju klubu a ne Ninkovic,spori puz.Partizan dovodi tri stranca,ofanzivnog i zadnjeg veznog,stopera,dovodi Mitosevica,Klea i Djordja Lazica.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bomba Knezevic?????????????????? Ilijev treba malo da ide kod cika doktora,ili misli da smo mi budale.Bilo kako bilo,trend se nastavlja,Vazura vedri i oblaci Partizanom ejjjj,veliki navijaci Partizana????? Da li vam je sada jasno ko su vodje na Juznoj tribini?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter