0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE ZA ASTERAS: Mrdaković ponovo sarađuje sa Stevanovićem

Objavljeno: 29.12.15 u 12:12

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković novi je član grčkog drugoligaša Agrotikos Asterasa.

Ovaj 33-godišnji centarfor je tako postao jedno od prvih pojačanja trenera Gorana Stevanovića koji je pre mesec dana preuzeo ovaj klub.

Mrdaković je ovu polusezonu proveo u novosadskoj Vojvodini, a Agrotikos će mu biti čak 19. klub u karijeri.

– Potpisao sam ugovor na šest meseci, do kraja sezone. Naš cilj je da uđemo u prvu ligu. Organizacija je u klubu sjajna, kao u prvoligaškim ekipama, tako da imamo dobre uslove za napredak – rekao je Mrdaković.

Mrdakoviću će ovo biti drugi put da sarađuje sa Goranom Stevanovićem koji ga je svojevremeno trenirao u Veriji, takođe u Grčkoj.

– Izuzetno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa ’Plavim’ Stevanovićem. Naše zajedničko iskustvo u Veriji bilo je pozitivno i verujem da ni ovaj put neće biti drugačije. Pokušaćemo zajedničkim snagama da dođemo do prve lige – rekao je Mrdaković.

Srpski centarfor je karijeru započeo u Partizanu, odakle je sa 16 godina prešao u Anderleht. U Belgiji je nastupao još i za Alst i Gent, da bi se zatim vratio u OFK Beograd.

Tokom bogate karijere, Mrdaković je igrao i u Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugaliji, Kipru, Kini, Singapuru, dok mu je u Grčkoj Asteras ukupno četvrti klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter