8
Domaći fudbal

KO TO STIŽE U HUMSKU? Partizan u podne predstavlja novo pojačanje

Objavljeno: 28.12.15 u 00:38

Fudbalski klub Partizan će u ponedeljak tačno u podne u prostorijama kluba u Humskoj 1 predstaviti novo pojačanje.

Poziv je stigao na adrese beogradskih medija, ali za sada nije poznato ko će posle Bojana Šaranova i Marka Jovanovića biti treće pojačanje crno-belih.

Najverovatnije je da se radi o bivšem igraču Rada Nemanji Mihajloviću, 19-godišnjem napadaču, koji je jesenji deo sezone proveo u Teleoptiku.

Navijači Partizana se nadaju da bi pored njega njihov tim mogao da pojača još i bivši fudbaler ovog tima Medo Kamara, ali i najbolji strelac čačanskog Borca Srđan Vujaklija.

Zanimljivo je da je Vujaklija bio na korak od odlaska u Kazahstanski Ordabasi, ali i da je u poslednjem momentu odlučio da promeni plan.

0
0

8 Komentara

  1. Jebo vas Kamara…taj ne ume na 5 m da doda, nema skok,duel…pa onaj cigan Donald moze sa njim na ledjima da trci

    0
    0
    Odgovori
  2. Turski veziri Srpskog porekla Vazura i Nedici, kada odlaze..?? Curkovic je dosao, ali kada P(A)IPCI AV ODLAZE !!!?? .!. XXAAXXAA .!. NE NAPUSTA SE LAKO ZLATNA KOKA ZA „ORDINIRANJE“ KADROVA NAZADNE PARTIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan je pred ponorom,a Vazura i Nedic jos vode prelazni rok. Pozivam sve navijace Partizana da ne idu na utakmice,pa neka Vazura i Nedic zovnu Vucica pa sa njim zajedno iz loze neka gledaju !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter