3
Domaći fudbal

SKUPŠTINA TEK U JUNU? Ko vodi Partizan do tada?

Objavljeno: 27.12.15 u 12:51

Kada je Upravni odbor crno-belih posle poraza od Augzburga podneo kolektivnu ostavku,po Statutu Skupština je trebalo da se održi najkasnije do 11. aprila. Ali, stvari su se u međuvremenu promenile, pa ona može da bude održana i na kraju sezone…

Predsednik Zoran popović je trebalo da je zakaže u periodu od 11. decembra do 11. aprila, ali je on 25. decembra podneo neopozivu ostavku. Posle razgovora sa Miloradom Vučelićem, predsednikom Sportskog društva sva ovlašćenja preneo je na Radnu grupu, koju će da formira Upravni odbor.

Upravni odbor u tehničkom mandatu, sa sedam članova, ili popularnije – Radna grupa, nije u obavezi da saziva vanrednu Skupštinu u spomenutom roku. Statutom je predviđeno da se održi jednom godišnje, a najverovatnije na kraju sezone, piše Žurnal.

 Skupštinu može da sazove Upravni odbor u tehničkom mandatu, generalni direktor Miloš Vazura, predsednik Nadzornog odbora profesor Vladimir Vuletić i trećina članova Skupštine. To znači da će do izbora novog predsednika klub vodi Radna grupa na čelu sa Ivanom Ćurkovićem.

Grobarima sve ovo nije po volji… 

0
0

3 Komentara

  1. ..“ONAJ“ KOJI „POMAZE“ PARTIZANU, DA SE STO PRE IZJEDNACI SA DEVASTIRANIM KLUBOM OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI, SA PRODUZENIM P(A)IPCIMA-VAZIROM I NEDICEM.. .!. XXAAXXAA .!. SAMO, OD „SILNE POMOCI“, DARADAVAC BI MOG’O DA RIKNE !!!.. .!. XXAAXXAA .!. NA NEBU JE SUDIJA, KOJI SVE VIDI I DAJE „PLATU“ SVAKOM PO ZASLUZI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter