3
Evropske lige

PELE: Mesi nema desnu, Nejmar nije ni među 10 najboljih

Objavljeno: 27.12.15 u 09:14

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Brazilac Pele, nema preterano puno respekta prema najvećim fudbalskim zvezdama današnjice.

– Nejmar je stvorio ime, ali nije ni među 10 najboljih na svetu. Koliko je postigao golova glavom? On nije ni među 10 najboljih igrača svih vremena koji su nosili dres Santosa. Mesi je najboljih u poslednjih 10 godina, ali desnu nogu kao da nema. Ni Kristijano Ronaldo nije kompletan. Obojica su tu, u rangu brazilskog Ronalda – ocenio je Pele.

Po njemu, ni Maradona ne može da se meri sa njegovim visočanstvom – Peleom.

– Maradona je loš čovek i jedini važan gol u karijeri postigao je rukom – rekao je Pele za brazilski list „Plakar“.

0
0

3 Komentara

  1. Pre nesto manje od 10god, u svakom timu u kalcu bio je bar po jedan majstor fudbala koji bi u danasnje vreme bio najbolji igrac sveta…pravi majstori lagano izumiru, a fudbal polako ali sigurno poprima obrise nba sto brze, dinamicnije i sto manje kreacije…

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu je čovek. Po meni, niko od današnjih velikih zvezda ne može ni da se meri sa nekadašnjim. I Mesi i K. Ronaldo zajedno nisu ni do kolena Ronaldinju. Oni su samo skupi manekeni kojima od fudbala najbolje ide reklamiranje gaća.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter