1
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

TRADICIONALNO: Zvezdini veterani pokazali veliku humanost

Objavljeno: 26.12.15 u 21:31

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ je u subotu, 26. decembra, održana mala svečanost, koja je već postala i tradicija kada je FK Crvena zvezda u pitanju.

U organizaciji veterana FK Crvena zvezda, a u prostorijama ove sekcije, održana je svečanost koja se tradicionalno održava krajem svake kalendarske godine, i tom prilikom se novčano pomognu porodice nekadašnjih Zvezdinih fudbalera koje žive u teškoj finansijskoj situaciji.

Mnogi proslavljeni fudbaleri našeg kluba su, kasnije, imali veoma skromne penzije, i na ovaj način veterani Crvene zvezde pokušavaju da makar malim novčanim prilogom pomognu pre svega supruge fudbalera koji više nisu među živima, ali i da pokažu da Crvena zvezda ne zaboravlja na svoje nekadašnje igrače.

Svečanosti je, pored mnogobrojnih nekadašnjih Zvezdinih fudbalera, prisustvovao i predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter