0
Evropske lige

PESIMISTA: Hidinku puca glava od problema pred derbi sa Junajtedom

Objavljeno: 26.12.15 u 23:09

Menadžer Čelzija Gus Hidink nije preveliki optimista po pitanju sezone svog novog tima, naročito posle današnjeg remija sa Votfordom (2:2).

– Današnji remi je pravedan rezultat. Votford je pritom bio u seriji pobeda i to je ekipa koja ima zaista odlične napadače. Imali smo, doduše, šanse i da pobedimo i žao mi je što je Oskar promašio penal – rekao je Hidink posle meča.

Hidink je iskreno rekao da će Čelzi jako teško stići do četvrte pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenutno se ‘plavci’ nalaze na 15. poziciji sa svega 19 osvojenih bodova.

– Iz ove perspektive, teško da ćemo stići do četvrtog mesta. Moramo da pobeđujemo na ovakvim utakmicama, mada to naravno zavisi i od protivnika. Međutim, hoću da vidim igrače Čelsija da pokušaju da ostvare taj cilj dokle god postoje matematičke šanse – naglasio je Hidink.

Osim problema sa rezultatima i igrom, holandski stručnjak će imati problema i sa povredama igrača, pošto najverovatnije neće moći da računa na dvojicu možda i najboljih igrača.

– Kada je skoncentrisan, Dijego Kosta je veoma koristan za celu ekipu i to je bio slučaj danas. Neće igrati protiv Mančester Junajteda, što znači da ćemo morati da napravimo neke izmene u pripremi utakmice. Nadam se da će Eden Azar fizički biti potpuno spreman za Junajted – istakao je Gus Hidink.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter