8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUP: Uhapšen predsednik FK Vojvodina!

Objavljeno: 26.12.15 u 13:23

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović uhapšen je u akciji MUPa Srbije u borbi protiv korupcije. 

Kako prenose brojni mediji, Šćepanović je uhapšen zajedno sa još 78 osoba, ali ne zbog nedozvoljenih radnji u FK Vojvodina, već zbog navodnih malverzacija pri kupoprodaji određenog građevinskog zemljišta.

Šćepanović je privatni preduzetnik iz Novog Sada, a na čelu Vojvodine je od jeseni 2013. godine.

Uskoro se očekuje i zvanično saopštenje FK Vojvodina.

 

0
0

8 Komentara

  1. od ove informacije , jedino su bolji komentari “ cigana “ koji uspesno naciju nasmejase. ON kao zvezdin covek i prijatelj ljudi iz Crne Gore i Srbije koji su na istoj liniji-bliski PREZADUZENOJ-TRULOJ zvezdi bice u najgoren slicaju ABOLIRAN-POMILOVAN … primera na pretek : ima vec tih presuda i onih koji su na cekanju …

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je na redu fudbalska mafija? Saobraćajka kao opomena. Pretnje ucene, fačsifikovanje potpisa na čekovima. i izjavama fudbalera o reprogramu dugova.Višemilionski dugovi za porez i struju. Upadi u svlačionice i tendeciozno sudjenje. Dva sportska društva duguju vi’e od svih ovih 80 koji su uhapšeni i prate se od 2004 god.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tebi je Zvezda uterala strah u kosti…e moj ti pa svi znamo da je policija uhapsila Scepanovica jer nije hteo da pusti za DZABE IVANICA u partizan….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter