14
Domaći fudbal

BIĆE PROMETNO U HUMSKOJ: Stižu Brazilac i Portugalac, odlazi reprezentativac Srbije

Objavljeno: 26.12.15 u 19:19

Dolaskom Ivana Tomića na mesto trenera Partizana najavljene su i određene promene u igračkom kadru.

Dugo se već govorka o odlascima, što prodajama određenih igrača što raskidima ugovora sa nekim drugim fudbalerima, a čini se da je trenutno najbliži selidbi Darko Brašanac koji se nalazi na meti turskog Ashara za koji nastupa bivši golman Partizana Milan Lukač, piše Alo.

Daleko zanimljivije je kada su u pitanju dolasci, a to navijače svakako više i zanima. Crno-belima su potrebni iskusni igrači koji bi odmah mogli da donesu kvalitet timu, a jedan od takvih je fudbaler Aruke Nuno Koeljo. Partizan se za ovog Portugalca, koji igra na poziciji zadnjeg veznog interesovao i prošle godine, ali je tada bio preskup za crno-bele.

Napad bi mogao da pojača 28-godišnji Brazilac Bruno Menegel, koji je karijeru počeo u Vasko da Gami, a trenutno nastupa za kineski klub Dalijan Aerbin za koji je na 54 utakmice postigao 32 gola.

0
0

14 Komentara

  1. Greska Partizana je sto nije zadrzala Lukaca.Takodje Brasanac i Abubakar su dobri igraci .Da li ce Partizan naci bolje od njih sumljam.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..SVI na shtajge, U „LOV“ NA AZILANTE, KADA MOGU FK DEVASTIRANI, A STO NE BI I MI LOMA..!!?? .!. XXAAXXAAXXAAXXAA .!. Od siline prometa, samo se bojim „prometa“ novca, ali u losem smeru za nas..

    0
    0
    Odgovori
  3. Pogledaj komentare na Zurnalu, Zurnal objavjuje samo one koje napisu grobari i sve neistine koje sire 3-4 coveka…Penzioner, Dragan i Zole i Sone…Oni samo menjaju nickove i pisu NEISTINU A zurnal OBJAVLJUJE…Komentare Delija NE OBJAVLJUJU I TO JE DOKAZ DA JE ZURNAL PARTIZANOV SAJT…A svi znamo i ko je pedja saric…

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta se ovi iz sengruoa javljaju kao zurnal je partizanov a u ovoj vucicevoj zemlji dali ima sta partizanovo vesic mali tasovac antic vulin velja lampek….itd. ubopok juri covica i terzuca ali vodja je stopirao akciju nikad oartizan nije imao za rivala klub cz. Vez drzavu koja je preko ozne udbe imala klub cz da bi kontrolisala maloumnike a na oredlig enver hodze na sastanku sa titom bio je kum imenu ovog udbaskog kluba a krcun prihvatio .

    0
    0
    Odgovori
  5. gledaj ove terzine dunstere kako balave kompleksaski… dao covek 19 golova i 8 asistencija na 28 utakmica, a ne 58 i to u ligi koja je pojam za ovu domacu „premijer-terza-kokeza-njiva-ligu“! sva sreca pa vi sa astronomskim dugovima ne morate da razmisljate o parama i placanju novih „mega zvezda“, jer eto politicki parazit i ne treba da razmislja o tome nego da uziva u ulozi usiljenog drzavnog projekta koji se bavi „sportom“

    0
    0
    Odgovori
  6. Pogledajte gde odlazi toletov reprezentativ brasanac! Hahahaha a pogledajte i ko dolazi…partizan ce biti slabiji a bodovna razlika sve veca i veca…

    0
    0
    Odgovori
  7. Gledao sam Menegela daje golove u Kini, u ligi koja je slabija od nase i nije dao 32 gola vec 15 na 58 utakmice…Bice on novi promasaj bas kao Fabrisio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter