3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GDE ĆE FUDBALERI PARTIZANA PROSLAVITI NG: Od Rija preko Alpa do Zdravka Čolića

Objavljeno: 25.12.15 u 11:09

Za razliku od Engleza, fudbaleri u Srbiji su na odmoru, a većina njih će Novu godinu dočekati sa porodicom.

List „Alo“ je napravio istraživanje gde će fudbaleri Partizana dočekati 2016. godinu i rezultat je sledeći – po celom svetu. Naime, prvotimci šampiona Srbije će Novu godinu dočekati od Rija preko Alpa do Beograda i Budve, pa na istok do Tajlnada.

– Posle teške polusezone, treba mi predah. Biće to Podgorica ili Budva, još ne znam. Možda trg u Budvi, gde će pevati Zdravko Čolić, koga volim da slušam, pa onda u neki restoran. Ne smeta mi da budem na otvorenom, prošle godine sam slavio na trgu. Čekao sam nekad ranije u inostranstvu, bio u Amsterdamu, Istanbulu… Ipak, najlepše mi je u mojoj zemlji – rekao je Petar Grbić za Alo.

Valeri Božinov se vratio u domovinu gde će Deda Mraza dočekati sa decom.

– U Sofiji sam sa porodicom. Došao sam da se relaksiram, da budem sa decom. Biće neke zabave, muzika se podrazumeva. Volim narodnjake, srpske, bugarske, ali nemam nekog omiljenog pevača – istakao je Bugarin.

Kući se vratio i Fabrisijo Dornelas koji će Novu godinu dočekati u Riju, Stefan Babović se odlučio za skijanje i Alpe, Brašanac za Beograd, dok je Nikola Trujić sa suprugom otišao na Tajlnad.

Omiljena pesma novog trenera crno-belih Ivana Tomića je ovih dana „Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu“…

0
0

3 Komentara

  1. Lepo, lepo, a niko nema pojma sta ce i gde ce crveni-azilanti..??..Kod njih nema novca bez obzira na NAMESTEN i ILUZIONI plus+od 26 , mada NJIH SU UBEDILI DA JE VELIKI PLUS (da je letnja klima) I DA NOVAC STIZE, KADA, NIKO NIJE OBAVESTEN, USKORO..kada se Gruja proda u Liverpul..TAKO DA CE I ONI „USKORO“ NA ODMOR U GANCIMALU I NJIHOVE TERME, tj. TERMALNE „IZVORE“ zaraze, fek. otpadne vode, skupljene u prirodne bazene-RUPE iskopane iliti septicke jame-STRUCNO NAZVANE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter