0
Evropske lige

VELIKO PRIJATELJSTVO: Mesi otkrio kako mu je Ronaldinjo pomogao na samom početku

Objavljeno: 24.12.15 u 08:55

Prva zvezda Barselone Lionel Mesi otkrio je kako je nastalo veliko poštovanje između njega i Ronaldinja. 

Mesi i Ronaldinjo su zajedno odigrali četiri sezone u Barseloni, ali ostaje žal što ovaj tandem nije imao više prilike da igra zajedno. 

Zanimljivo, upravo je Ronaldinjo bio asistent kod prvog Mesijevog gola za Barselonu, a kasnije mu je predao i broj 10.

– Nekoliko meseci pre nego što je otišao, Ronaldinjo je znao šta ga čeka. Došao je do mene i zatražio da nasledim njegovu “desetku“ – rekao je Mesi i otkrio kako se upoznao sa Ronaldinjom kada je došao u prvi tim Barse.

– U svlačionici su me svi dobro prihvatili, ali niko kao Ronaldinjo. Postati deo Barsine svlačionice kao član B tima nije nimalo lako, ali meni je sve bilo znatno lakše zbog Ronaldinja. Mi igrači iz Barse B imali smo posebna mesta u svlačionici, ali Ronaldinjo je jednog dana došao do mene i zatražio da sednem pored njega. Prihvatio sam, naravno, seo sam pored Ronaldinja, a odmah do mene bili su Deko i Tijago Mota. Moram priznati da mi je u početku bilo veoma teško – rekao je Mesi.

Argentinac je za kraj pohvalio Ronaldinja i istakao da su veliki prijatelji.

– On je veoma jednostavna, brižna osoba, dozvolio mi je da sedim pored njega u svlačionici. Imamo veliko prijateljstvo. On je veliki čovek – rekao je Mesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter