3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŠA OSTALA BEZ STANDARDNOG IGRAČA: Stanisavljević prešao u Asteras

Objavljeno: 23.12.15 u 19:55

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Aleksandar Stanisavljević (26) danas je prešao u redove grčkog Asterasa iz Tripolija. 

On je danas potpisao ugovor na 3,5 godine i od sledeće polusezone nastupaće za tim iz grčke Superlige.

Na ime obeštećenja, Vojvodini će pripasti 140.000 evra i 20 procenata od njegovog narednog transfera.

Aleksandar Stanisavljević je ovog leta stigao u Vojvodinu iz Donjeg Srema i ove polusezone postigao je devet golova za crveno-bele.

– Svom sada već bivšem igraču, fudbalski klub Vojvodina želi mnogo uspeha u daljoj karijeri i zahvaljuje mu se na svemu što je učinio u crveno-belom dresu – navodi se na sajtu kluba.

0
0

3 Komentara

  1. Taman da lakne grobarima jer se ove jeseni dva puta mnogo iživljavao nad njima.Ali jedno ne razumem,da ovakvog igrača,koji je i u kvalifikacijama za LE pokazao dosta,neko proda za tako malu sumu,prosto neverovatno.Dečko je jedan od najboljih u našoj ligi a razlika između njegovog i Grujićevog ili Živkovićevog transfera je 40-50 puta a nema teorije da su oni za toliko bolji od njega.Ovakav igrač nikako nije smeo biti pušten ispod milion evra,samo više,ako upoređujemo druge transfere.Da je u Engleskoj i još Englez,vredeo bi minimum 10 miliona jer oni preplaćuju njihove nikakve igrače.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter