1
Evropske lige

POTPUNO POLUDEO: Van Gal pobesneo i napustio konferenciju za medije!

Objavljeno: 23.12.15 u 17:30

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal prekinuo je svoju konferenciju za medije uoči gostovanja Stouku nakon besnog izlaganja.  

Engleski mediji su prethodnih dana nemilosrdni prema holandskom stručnjaku, brojni su pisali da je njegov odlazak završena stvar, što je očekivano razljutilo Van Gala. 

– Da li iko u ovoj prostoriji ima osećaj da treba da mi se izvini? Niko? To sam se jedino pitao. Prema vašim pisanjima, ja sam već dobio otkaz, moje kolege su dobile otkaz i Junajted je već doveo moju zamenu – rekao je Van Gal i nastavio:

– Šta mislite kako se oseća moja supruga, moja deca, moji unuci kada čitaju sve što pišete o meni? Mislite li da posle svega želim da razgovaram sa medijima? Pa ja sam ovde samo zbog pravila Premijer lige, zato što moram da pričam sa vama. Vi ionako izvrćete moje reči i stavljate ih u kontekst koji vama odgovora. Sve što želim jeste da povratim samopouzdanje svojim igračima. Ove nedelje sam se sastao sa svima njima, sa čelnicima kluba i očigledno je da imam podršku u klubu. Jedino u medijima se piše negativno o meni. Pre četiri nedelje smo bili prvi na tabeli i za četiri nedelje možemo ponovo da budemo lideri – rekao je Van Gal i za kraj poručio:  

– Mogu još samo da kažem da sam  fokusiran na utakmicu sa Stoukom. Želim vam srećan Božić i možda Novu godinu ako se vidimo tada. Doviđenja – rekao je Van Gal i napustio salu za konferenciju.

0
0

1 Komentara

  1. Jeste da mi ovaj covek ponekad nije jasan, skroz je korektno ovo sto je rekao (ako je to stvarno rekao), mediji ga stalno maltretiraju, a njemu je samo u interesu junajtedov uspeh.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter