11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PREDSTAVIO POJAČANJA: Iliev obećao spektakl, vrhunski fudbal i – nekoliko transfer bombi!

Objavljeno: 23.12.15 u 12:34

Fudbalski klub Partizan od danas je i zvanično jači za dvojicu novih igrača – Marka Jovanovića i Bojana Šaranova.

Na stadionu u Humskoj predstavljena su nova pojačanja koja su izrazila zadovoljstvo dolaskom u veliki klub kakav je Partizan.

Međutim, mnogo zanimljivije bilo je izlaganje sportskog direktora Ivice Ilieva koji je govorio o budućim akcijama rukovodstva i transferima koje je on pompezno najavio.

A onda je Iliev najavio velika dela:

0
0

11 Komentara

  1. Moj zaključak je da je Ilijev bio na nekim opijatima na ovoj konferenciji.Njemu je veliko pojačanje težak kikser Jovanović a tek kakve li su te bombe.A Jovanović treba samo da zna da je partizan upravo na mestu koje mu i pripada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je po Ilievu Marko Jovanovic dobar fudbaler, onda su verovatno transfer bombe Aleksandar Miljkovic i Nemanja Rnic, a ko zna mozda je i Asen Nikolov ponovo interesantan. Pre ce biti da Marko Jovanovic igra fudbal u balonu kod Ilieva, pa prijateljstvo mora da se neguje.

    0
    0
    Odgovori
  3. bilo je takvih,, bombi,,u najvi i letos pa je ispalo da to nisu bile ni,, petarde,,bas zarko zelim da cujem tu bombu,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Noli upravu si Ali ajde igraci su profesionalci ali ona g0vn..a sa tribina zvana vodje navijaca to nemogu da shvatim. Mozda su u ono vreme lepse pevali zeko lopove

      0
      0
      Odgovori
  4. Ako dovedete ivanica pokazacete daa ste ozbiljni igraci ne sumnjam da ce tomic znati da dovede to sto mu treba levi stoper kvalitettan z.vezni desetka i napadac posto ce tomic igrati sa dva napadaca ako bozinov ostane treba iz njega izvuci 100% .dovesti nekog mladog kapitalca za buducnost i bez sentimentalnosti se ratosiljati spavaca neka negde nadrugom mestu spavaju.

    0
    0
    Odgovori
  5. Koja je ljiga ovaj Saranov…do pre 6 meseci je hteo u Zvezdu,svi znaju da za nju i navija i sad izjavljuje ovakve gluposti.Mozda svako retardirano dete zeli u partizan ali od iole pametnijih,nijedno.Zna se koji klub je san svih normalnih ljudi i dece,Zvezda i to Crvena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter