0
Evropske lige

ČEH UVEREN: Arsenal može do titule

Objavljeno: 23.12.15 u 09:29

Golman Arsenala, Petr Čeh, izjavio je da veruje da njegov klub poseduje kvalitet da se okiti šampionskom krunom u Premijer ligi.

– Imamo jak sastav, još kada se svi povređeni vrate, menadžer će svakog igrača moći da koristi na način na koji mu se dopada. To će biti naša prednost i moći ćemo da osvojimo titulu – kaže Čeh, čiji trenutni klub nije stigao do titule još od davne sezone 2003/2004.

I ove godine, kao i prethodnih, „Tobdžije“ su imale brojne probleme sa povređenim igračima – Vilšer, Kokelan, Velbek, Kazorla i Rosicki i dalje nisu na spisku igrača na koje može da računa trener Arsen Venger.

Ipak, Čeh veruje da njegov klub može samo da napreduje.

– Prolazimo kroz mnogo problema ove sezone, ne ide sve glatko zbog povreda, ali pokazali smo da uspevamo da dobijamo utakmice uprkos tome. Onda ćemo imati dodatnu korist kada se oni vrate – sezona je duga i svašta može da se desi, ali ako ostanemo gde smo do marta ili aprila, imamo šansu za titulu – naglasio je čuvar mreže, koji je letos za 10 miliona funti stigao iz Čelsija.

Arsenal je trenutno drugi na tabeli sa 36 bodova, dva manje od vodećeg Lestera koji je hit evropskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter