0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ: Biću još bolji! PAUNOVIČ: Na spisak dodajem i petu stavku – zahvalnost! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.15 u 13:36

Nemanju Matiću i Veljku  Paunoviću uručene su nagrade za najbolje, na svečanosti FSS u Staroj Pazovi. Oni su se zahvalili na poverenju koje su dobili nagradama za najboljeg igrača i trenera Srbije za 2015. godinu.

Matić je rekao da mu je obaveza da naredne godine bude još bolji.

-Kući nosim veliku obavezu da u 2016. godini opravdam ovaj trofej, dokažem da sam ga zaista zaslužio. Imam mnogo energije, želje i volje da to uradim- rekao je Matić.

Reprezentacija Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

-Nije lako, pogotovo na ovom nivou. Veliki je motiv da napravimo stvari boljim nego što smo do sada to radili. Verujte mi, daću sve od sebe da tako i bude.

Matić je i prošle godine bio najbolji, pa sada ima dve nagrade, poput Branislava Ivanovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Veljko Paunović.

-Ovo je priznanje koje zaista nisam očekivao, ali je za mene jako značajno. Kada sam započinjao prvi govor pred momcima istakao sam četiri vrednosti: entuzijazam, poštovanje, odgovornost i poverenje. Danas želim da istaknem novu vrednost, a to je zahvalnost- rekao je Paunović, trener američkog kluba Čikago.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Paunović se zahvalio svojoj porodici, „fudbalskoj familiji“, ljudima iz FSS-a. Potpredsednici FSS-a Ivan Ćurković i Slaviša Kokeza uručili su posebne medalje te organizacije osvajačima Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

Priznanja su dobili i članovi stručnog štaba na čelu sa Paunovićem, kao i direktori selekcija FSS-a Savo Milošević i Mitar Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter