0
Evropske lige

LOŠ DAN ZA BIVŠE PARTIZANOVCE: Stojke kiksnuo kao nekada Igita, a Drinčić poludeo zbog prerane izmene! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.15 u 19:43

Bivši fudbaleri Partizana Nikola Drinčić i Vladimir Stojković nisu se proslavili u poslednjem kolu izraelskog šampionata. 

Drinčić je zbog slabe partije izašao iz igre već u 38. minutu, a svoje nezadovoljstvo nije krio dok je prolazio pored klupe, a Stojković je najpre primio gol sa skoro 30 metara koji ide na njegovu dušu, a potom je u finišu utakmice odlučio da sam organizuje napad svoje ekipe i umalo bio potpuni tragičar.

On je poput nekada Rene Igite sa SP 1990 kada mu je loptu na polovini terena oduzeo Rože Mila, na sličan način krenuo u napad, došao do centra igrališta, protivnički igrač mu je ukrao loptu, ali na sreću Stojković nije kažnjen za ovaj kiks.

Na 0.40 pogledajte kako je bivši golman Partizana kiksnuo kog gola, na 1.40 kako je Drinčić poludeo zbog izmene, a na 4.40 pogledajte rolu Stojkovića u stilu Renea Igite. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter