0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZJASNIO SE: Šta kaže zlatni ‘Orlić“ o prelasku u Partizan ili Zvezdu!?

Objavljeno: 21.12.15 u 17:34

Mladi srpski reprezentativac Saša Zdjelar rekao je danas da za sada nije pregovarao sa Crvenom zvezdom o mogućoj pozajmici i dodao da su mu svi planovi vezani za Olimpijakos. 

Zdjelar je letos bio na pragu dolaska u Partizan, ali je Olimpijakos u poslednjem trenutku stopirao pozajmicu na zahtev navijača. Sada se neumorni vezni igrač spominje kao pojačanje Crvene zvezde.

– Ništa ne znam o tome, niti sam imao neki poziv iz Zvezde. Tu informaciju saznao sam preko prijatelja iz medija. Klub neće da me pustim na pozajmicu i rekli su mi da računaju na mene. Imao sam letos druge planove, ali sada želim da se izborim za mesto – rekao je Zdjelar novinarima u Staroj Pazovi, gde je primio zlatnu medalju i specijalno priznanje FSS posle osvajanja titule prvaka sveta za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zdjelar ove sezone nema značajnu ulogu u timu iz Pireja, odigrao je samo tri meča u Kupu Grčke.

– Nije mi krenulo najbolje, ali mlad sam i imam priliku da napredujem. U velikom sam klubu i čekam šansu, verujem da će doći. Konkurencija je jaka, na mom mestu igraju Milivojević, Kasami, Kambijaso, velika imena i vrhunski igrači. Drago mi je što radim sa njima, ne bojim se konkurencije i čak volim što je tako – rekao je Zdjelar i pohvalio bivšeg fudbalera Intera i Real Madrida.

Kambijaso je velika zvezda, od kojeg svakog dana mogu puno da naučim. Čovek sa 36 godina ima takav entuzijazam da prvi dolazi na trening i poslednji odlazi – poručio je nekadašnji igrač OFK Beograda.

Prema njegovim rečima, 2015. godinu i titulu prvaka sveta pamtiće do kraja života.

– Godina koju ćemo svi pamtiti ceo život, stvarno smo na šampionatu sveta bili izvanredni. Iskreno, voleo bih da svaka godina bude ovakva i trudićemo se napredujemo i ponovimo slično. Ne postoji bolja stvar u karijeri da se uradi sa 20 godina – zaključio je Zdjelar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter