4
Domaći fudbal

DUGOROČNO REŠENJE: Partizanov novi golman je planiran na ‘duže staze’

Objavljeno: 21.12.15 u 00:31

Tokom dana potvrđena su dva nova transfera u Partizanu, a ugovor sa novim golmanom biće na duži period.

Jedan od njih je povratak na mesto uspeha Marka Jovanovića, nekadašnjeg kapitena i ljubimaca navijača iz Partizanove ekipe koja je 2010. godine ušla u Ligu šampiona.

Drugo je, kao što smo i najavili, Bojan Šaranov, 28-godišnji čuvar mreže koji je u karijeri branio za OFK Beograd, Makabi Haifu i Ergotelis. Iako dolazi na polusezoni, on neće potpisati kratkoročni ugovor, kao što je to ranije bio slučaj prethodnih godina.

Sa Šaranovim će, piše ‘Žurnal’, čim se steknu uslovi u klubu biti potpisan ugovor na dve godine, što je postala prava retkost u srpskom fudbalu.

To implicira da je Partizan, barem tako veruju u klubu, pronašao golmana na duže staze, a zameniće nedovoljno dokazanog Živka Živkovića koji će karijeru najverovatnije nastaviti u inostranstvu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Saznajte koliko novih igrača bi tokom zimskog prelaznog roka moglo da stigne u Humsku i koji ljubimac navijača je kao i Jovanović na putu povratka među crno-bele. Jovanović bi mogao da bude zamena za igrača koji je doveden kao pojačanje, a bio je najveći promašaj prethodnog prelaznog roka.

0
0

4 Komentara

  1. Mozda treba novog trenera za golmane dovesti jer i on ima udela u gradjenju dobrog kvalitetnog golmana, ako je radisa ilic jos trener za golmane, mozda ga treba prekomandovati bolje u teleoptik, a drugoga dovesti da trenira golmane iz prvog tima, nije samo golman krivac, vec golman takodje i uci od nekog,priprema se, pa mozda bas ovaj savet pomogne, zamena trenera golmana,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto je Živković nedovoljno dokazan, protiv Borisova nas je spasao takođe i Kljajić je bio dobar. Sa dva trenera koji neznaju drukčije nego da se brane imali su sasvim zavidan učinak.Pored toga Fabrisio za našu ligu veoma dobar. Ili možda misliš da će kikser koji se zove Marko Jovanović biti bolji. Pa mi jedva čekali da ode a Vi kažete da je bio miljenik grobara.Ako jeste onda sam ja pukao kada se nesečam. Lako Vam je mlatiti Vazurinog iscerenog klimoglavca,direktora u đubretarcu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Saran je sigurno bolji od ovih nasih panjeva a Jovanovic je iskusniji nego ranije mada se svi sjecamo njegovih kikseva…aj vidjecemo necu da prejudiciram al da su top pojacanja nisu brate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter