0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ĆURANI NA CENI’: Fudbaler Jagodine na meti Ajaksa

Objavljeno: 18.12.15 u 23:54

Za nekolicinu igrača Fudbalskog kluba Jagodina zainteresovani su pojedini evropski i azijski klubovi, saopštio je danas klub iz Super lige Srbije.

Za jednog od najboljih fudbalera Jagodine u poslednje dve sezone, 23-godišnjeg Mileta Savkovića, zainteresovani su brojni evropski klubovi, ali je on najbliži odlasku u Južnu Koreju, navodi se u saopštenju Jagodine.

Sportski direktor Životije Jeremić rekao je da očekuje da će transfer biti završen do početka naredne godine.

– Transfer je izgledan, pa smo već počeli da tražimo rešenje na toj poziciji (sredina terena) i nadam se da ćemo angažovati adekvatnu zamenu do početka priprema za prolećni deo sezone – rekao je on.

Za standardnog člana mlade reprezentacije Srbije, najmladjeg kapitena u istoriji fudbalskog kluba Jagodina Aleksandra Filipovića (21), zainteresovani su klubovi iz Češke, Turske i Izraela.

Za 22-godišnjeg Uroša Nikolića, koji je ove sezone postigao pet golova, zainteresovani su portugalski klubovi, dok su za najmladjeg golmana Super lige i člana omladinske reprezentacije Djordja Nikolića zainteresovani Ajaks i Partizan, koji je izrazio želju da ga vrati u klub.

U saopštenju se navodi da će rukovodstvo Jagodine „imati pune ruke posla u zimskom prelaznom roku“, kako oko prodaje igrača, tako i oko angažovanja novih igrača koji će na početku priprema za proleće pojačati konkurenciju u timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter