3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KO ĆE PRE? Crno-beli zovu Stojkovića, ali i Rajkovića

Objavljeno: 17.12.15 u 20:50

Srpski reprezentativci Vladimir Stojković i Predrag rajković koji trenutno nastupaju za izraelske klubove mogli bi već tokom zime da promene sredinu.

Ranije se govorkalo da bi Rajković mogao da pređe u redove kijevskog Dinama pošto Ukrajinci u njemu vide ulaganje u budućnost kluba, ali sada su dobili konkurenciju u vidu istanbulskog Bešiktaša.

Istina, prva meta turskog kluba je Vladimir Stojković, prenose turksi mediji, i tek ukoliko sa njim ne bude dogovora onda bi se Bešiktaš okrenuo pokušaju da u svoje redove dovede rajkovića.

0
0

3 Komentara

  1. Mislim da lupetate jer ko bi normalan uzeo pre „starog“ Stojketa u odnosu na Rajku. Mozda neko ko ne moze da plati za transfer Rajkovica, a to Besiktas sigurno nije.

    0
    0
    Odgovori
    • decko lupas jer moras da shvatis da golmani sazrevaju tek sa 28 godina pa na dalje su sve bolji, i da to sto je rajkovic mladji nije nikakva prednost. inace stojkovic kosta vise od rajkovica duplo 😉

      0
      0
      Odgovori
      • Siguran sam da ti lupetaš jer će svako prvo da uzme najboljeg mladog golmana sveta,koji ima i zvanično taj status,nego nekog solidnog golmančića,koji menja klubove svake sezone.I samim tim,sa tom titulom najboljeg mladog golmana je duplo skuplji,minimum,od golmana koji ima 32 godine.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter