2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Zna se kako crno-beli dovode trenera

Objavljeno: 16.12.15 u 19:49

Meč Partizana i Borca iz Čačka uživo je gledao Ivan Tomić, koji se spominje kao kandidat za naslednika Ljubinka Drulovića.

Niko još nije potvrdio, ali ovo je naverovatnije bio Drulovićev poslednji meč na klupi crno-belih… Hoće li njegovo mesto zauzeti Tomić?

– Ne mogu sada ništa da pričam na tu temu. Mislio sam da ste došli da mi čestitate na prvom mestu koje sam osvojio sa Teleoptikom. Ne bi bilo umesno da komentarešim rezultate Partizana. Zna se kako crno-beli dovode trenera. Ja sam bivši igrač, ne treba ništa lomiti preko kolena. Nisam obavio razgovore, ali i kako bi kada je cela uprava u ostavci – rekao je Ivan Tomić, a prenosi ‘Blic’.

Da li je bilo šta o ovoj temi posle meča rekao Drulović pročitajte OVDE.

0
0

2 Komentara

  1. Kako objasni nam molim te pa zar vi grobari mislite da ste toliko superiorni i jedini koji rade kako treba , pa pogledaj kakva ste mafija kreni od poslednje utakmice koju ste kupili tako što je sudija izbacio pola tima borca kartonima,stitite mafijaša toleta jer vam daje titule itd. Tliko o vašem poštenju

    0
    0
    Odgovori
  2. ..TRENUTNA SITUACIJA OKO TRENERA, MANJE JE BITNA, OD TRENUTNIH ORGANA I NJIHOVIH TROJANACA U SVETINJI I OPSTRUKCIJE SAMOODLUCIVANJA OKO IZBORA NOVE UPRAVE I NEZAVISNE LICNOSTI NA CELU SVETINJE OD SOTONA I JUDA SRBIJE!!! FRATELO ZA NEZAVISTAN (SD) PARTIZAN I INTERNACIONALIZACIJU SRPSKOG SPORTA U CELINI !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter