3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ: Zaslužena pobeda; KOSANOVIĆ: Da je Knežević dao gol…

Objavljeno: 16.12.15 u 19:14

Uz dosta muke i posle preokreta Partizan je u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone savladao čačanski Borac i tako se ozbiljno umešao u borbu za drugo mesto pošto sada zaostaje samo jedan bod za večerašnjim rivalom i Čukaričkim.

Utiske o samom meču protiv Čačana neposredno po okončanju duelu izneo je trener Partizana.

– Bila je ovo specifična utakmica. Opet smo morali da izvršimo sve tri izmene zbog povreda. Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Bili smo dosta kvalitetniji, ali propustili smo dosta šansi, toliko da sam se plašio šta bi moglo da bude. Borac je iz te jedne šanse dao gol i na kraju opet kažem – mislim da je zaslužena pobeda Partizana, rekao je Ljubinko Drulović.

Slično mišljenje je imao i Milorad Kosanović koji žali za prilikom Filip Kneževića.

– Ponestalo nam je i koncentracije i snage u drugom poluvremenu. Dođšli smo bez trojice standardnih igrača, a pored toga smo dve izmene izvršli zbog povreda. Normalno je da smo u jednom delu pali. Mogli smo i da dobijemo utakmicu da je Knežević iskoristio šansu na 1:1. Bila je ovo dobra utakmica u kojoj su oba tima rastračana. Na kraju Partizan je iskoristio jednu od šansi u drugom poluvremenu. Borac će na proleće biti u prve tri-četiri ekipe jer imamo raspored koji govori da ovu prednost ne može da izgubi, jasan je bio iskusni stručnjak.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter