6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZI LI DRULOVIĆ: Konkretan odgovor na samo jedno pitanje je…

Objavljeno: 15.12.15 u 13:16

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da ne zna da li mu je utakmica protiv Borca poslednja na klupi crno-belih.

Mnogo neizvesnosti oko crno-belih… Drulović je naveo da na sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na Marka Jevtovića, zbog kartona i dodao da je još neizvesno ko će od igrača moći da igra.

Osim toga, Upravni odbor crno-belih je podneo ostavku, a generalni direktor Miloš Vazura je tada izjavio da će Drulović sigurno voditi ekipu do kraja prvog dela sezone. kao naslednik se spominje Ivan Tomić.

-Iskreno, pripremam utakmicu kao i sve do sada. Da li će biti poslednja, ja stvarno ne znam-naveo je Drulović.

Ocena rada od sredine oktobra do sada?

-S obzirom na sve uslove koji su bili, zadovoljan sam, ocenio bih svoj rad izuzetno pozitivno… Osim tog rezultata protiv Augsburga… Sigurno da sam ja najviže želeo tu pobedu. Moj boravak u Partizanu možemo da podelimo u dva dela. Jedan deo je kada sam došao i nasledio ekipu koja je bila u problemu, to nije bila dobra faza. Druga faza je posle pauze u prvenstvu. Ekipa je počela da igra mnogo bolje. Neke povrede su nas poremetile, ostajali smo bez važnih igrača. U drugoj fazi smo igrali mnogo bolje, osim protiv Augsburga- dodao je Drulović.

On se ponovo osvrnuo na taj meč protiv Augsburga.

-Nama je bilo najteže, želeli smo uspeh, ali to je fudbal. Porazi su deo fudbala. Možda mi u Srbiji preterujemo i sve shvatamo tragično. Napravili smo tragediju iako je to samo jedan fudbalski poraz. Teško nam je palo, ali život ide dalje-rekao je Drulović.

Ekipi su potrebna pojačanja na pozicijama centralnog beka i zadnjeg veznog. ko god da bude trener… Dan posle utakmice sa Borcem igrači Partizana odlaze na odmor, a okupljanje za nastavak sezone zakazano je za 14. januar.

0
0

6 Komentara

  1. AKO JE I DELIC ISTINA ONO STO SU PISALI MEDIJI O NJEGOVOM GOVORU I PRIPREN[MI UTAKMICE SA AUGZBURGOM-NE MOZE NI PETLICE DA VODI!PARTIZAN MORA PRESTATI DA STVARA TRENERE,IGRACE MORA JER NEMA PARA A TRENERI NEKA SE UCE U NEKIM MANJIM KLUBOVIMA!PA CIGANI SU TO RADILI DECENIJAMA A SAD SNS TERA PARTIZAN U ISTE GRESKE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos jedan neshvaceni genije. Koju je on to dobru fazu video i sta je uradio da ekipa igra bolje to niko ziv ne moze da kaze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter