1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRNINIĆ: Izgubili dobijenu utakmicu! ŠAPONJIĆ: Ne treba da gledamo druge…

Objavljeno: 13.12.15 u 16:51

Kapiten Rada Aleksandar Trninić rekao je da mu je krivo što njegova ekipa nije uspela da pobedi Partizan u 21. kolu Superlige i što je ispustila prednost 2:0.

’Građevinari’ su imali dva gola prednosti posle 50 minuta igre, ali je potom usledio preokret ’crno-belih’ koji su izvukli 2:2.

Partizan je, inače, imao šansu da povede u šestom minutu, kada je sudija pokazao belu tačku, ali Saša Ilić nije bio precizan.

-Krivo mi je što smo ispustili prednost jer sam verovao pre utakmice da možemo da pobedimo. Pričali smo svi i svi smo verovali da možemo da dođemo do sva tri boda. Znali smo da je Partizan u krizi i hteli smo to da iskoristimo, ali nismo uspeli. Ostaje nam da se pripremamo za Jagodinu i nadam se da će nam se tu vratiti ova dva izgubljena boda-rekao je Trninić.

Trninić je istakao da je njegov tim izgubio dobijenu utakmicu.

-Pre svega čestitam mojim momcima na ovakvoj borbenosti. Stvarno mi je teško da pričam. Izgubili smo dobijenu utakmicu. Stav kluba je da ne pričamo o sudijama, tako da ne bih ništa komentarisao. Mislim da smo u jednom trenutku dali više nego što smo mogli. Do 75. minuta smo zatvorili sve prilaze, postigli dva lepa gola, ali nismo uspeli da pobedimo-rekao je Trninić.

Prvotimac Partizana Ivan Šaponjić ocenio je da bi meč imao drugi tok da je njegov tim iskoristio penal.

-Bilo nam je teško posle svega sto se desilo posle Augsburga. Dobro smo ušli u utakmicu i sve bi bilo drugačije da je pao iz gol iz penala. Uspeli smo da se vratimo preko Bože (Valerija Božinova). Trudićemo se da pobedimo Borac i da trijumfom završimo godinu. Ne treba da gledamo druge, bitno je da mi pobeđujemo-rekao je Šaponjić.

Partizan pred poslednje kolo jesenjeg dela šampionata drži peto mesto na tabeli sa 33 boda, 26 manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Rad pretposlednji sa 16.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter