2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE KAO BIŠEVAC: Navijači Zvezde sakupili novac za operaciju Aleksandra Jankovića

Objavljeno: 13.12.15 u 11:10

Delije su sinoć napravile najveću žurku na Balkanu. Proslavljen je novi rekord od 18 uzastopnih pobeda, kao i „plus 27“ u odnosu na Partizan. Ipak, najvatrenije pristalice crveno-belih su se sinoć istakle humanitarnom akcijom. Naime, Delije su sakupile 362 hiljade dinara za operaciju tumora na mozgu Aleksandra Jankovića.

– Braćo Delije, Zvezdaši, Srbi, uspeli smo da na današnjoj utakmici prikupimo 362.092 dinara, 30 evra i 14,5 konvertabilnih maraka. U ime Aleksandrove porodice, prijatelja i drugara sa tribine jedno veliko hvala svima koji su pomogli ovu akciju. Ako Bog da Aleksandar će u ponedeljak ili utorak biti prebačen u tursku kliniku gde će biti izvršena intervencija. Nadamo se svi da ćemo do kraja ove sezone imati još jednog čoveka više na tribini, a što je još bitnije živog i zdravog supruga i oca šestomesečne bebe. Veliku smo stvar učinili po ko zna koji put i uz Božiju pomoć da to činimo i ubuduće – istakle su Delije u svom saopštenju.

Podsetimo, Aleksandar Janković je za operaciju tumora juče dobio fiansijsku pomoć i od Milana Biševca.

0
0

2 Komentara

  1. Sad ce se neki javiti kako je malo skupljeno kako ovo kako ono kako su te pare iz drzavnog budzeta,PA HAJDE VI SKUPITE U POLA MANJE OD NAS PA SE JAVITE,koliko imate fudbalera koji igraju u inostranstvu io koji bukvalno leze na parama,nijedan od njih se nije setio da pomogne ovom momku,nas Bisevac koji je isao na,Bog zna koliko operacija i opet izdvaaj pare iz svog budzeta koji nije neki jer on ipak ne igra u Njukaslu ili ne znam ni ja gde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter