2
Domaći fudbal

SUPERLIGA: Zvezda danas sa Radnikom za nastavak serije

Objavljeno: 12.12.15 u 11:07

Tokom subote počevši od 13.00 sati nastaviće se tok 21. kola domaće Superlige. Borac će u tom terminu dočekati Mladost iz Lučana, dok će 18.00 sati na stadionu Rajko Mitić Crvena zvezda ugostiti Radnik iz Surdulice.

Bez dileme sve oči javnosti biće uperene u drugonavedeni duel, budući da Crvena zvezda u Superligi Srbije gazi sve pred sobom.

Kao što je poznato, crveno-beli su vezali 17 trijumfa u Superligi, a eventualnom pobedom nad Radnikom, tim iz Ljutice Bogdana došao bi rekordne 18 uzastopne pobede.

Pred start duela trener Miodrag Božović kazao je da nije siguran da li će sedeti na klupi na ovom meču pošto je suspendovan na dva meseca, ali je i apostrofirao da ovim igračima trener i nije potreban.

– Ova ekipa je dostigla taj nivo da im trener ne treba na klupi. Imamo iskusne igrače koji mogu na terenu da vode, ostali znaju šta da rade, mogu i bez mene da pobeđuju – rekao je Božović.

Sa druge strane, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg ciklusa Superlige, ekipa Borca, na svom terenu će ugostiti Mladost iz Lučana. Meč će početi u 13.00 sati.

Novi streteg kluba iz Čačka Milorad Kosanović veruje u uspeh.

– Uveren sam da ovi igrači imaju dovoljno mira i koncetracije da ovu polusezonu privedu kraju onako kakva je i bila do sada. Oni su prosto to zaslužili svojim odnosom i radom, i potpuno zasluženo se nalaze tu gde jesu. Pred nama je ozbiljna i teška utakmica sa komšijskim rivalom. Neću ništa novo reći ako kažem da u ovakvim utakmicama nema favorita. Mladost je tu negde na granici dve buduće lige i sigurno je da im je svaki bod izuzetno bitan – rekao je Milorad Kosanović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Superliga, 21. kolo: 

Subota, 13.00 sati
Borac – Mladost
FK Voždovac – Metalac Gornji Milanovac
OFK Beograd – Javor Ivanjica
Spartak Subotica – Novi Pazar

Subota, 15.00 sati 
Vojvodina – Jagodina

Subota, 18.00 sati 
Crvena zvezda – Radnik Surdulica[/stextbox]

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter