5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda je oborila rekord ‘petardom’ protiv Radnika (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.15 u 20:04

U 21. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda je sa 5:0 (2:0) savladala Radnik uz het-trik fenomenalnog Huga Vieire.

Generacija fudbalera Crvene zvezde predvođena trenerom Miodragom Božovićem ušla je u istoriju sa 18 vezanih pobeda u domaćem prvenstvu. čime je pretekla dostignuće Slavoljuba Muslina. Crveno-beli demolirali su previše uplašeni Radnik 5:0 uz het-trik sjajnog Huga Vieire i pobedom su se oprostili od vernih Delija za 2015. godinu.

Crvena zvezda je od samog početka krenula agresivno, dok se gost odlučio na odbranu. Prvo je pokušao Ibanjez u 14. minutu, ali je bio neprecizan. Pokušao je i Katai iz teške pozicije, ali je golman Grujičić bio na mestu. Kazna je usledila u 25. minutu kada je Grujić bio na ivici šesnaesterca, uposlio je Donalda, a ovaj loptu ubacio u peterac, odakle je Vieira pogodio za svoj 11. gol u sezoni i vođstvo crveno-belih 1:0. U 34. minutu već je bilo 2:0. Velku grešku Ćuluma iskoristio je Vieria za svoj 12. gol u sezoni i prvo mesto na listi strelaca. To je bilo sve u prvih 45 minuta.

(Izvor: YouTube/#NeXuS#)

U drugih je usledila prava borba, ali ne Crvene zvezde i Radnika, već Vieire i Kataija za prvo mesto na listi strelaca. Igrao se 57. minut kada je Plavšić povukao kontra napada, uposlio Kataija levo, a ovaj po treći put matirao Grujičića za 3:0 i izjednačenje sa Vieirom na listi strelaca – 12:12. Ipak, Portugalac se time nije „zadovoljio“, te mu je upravo Katai šestom asistencijom u sezoni pomogao da u 80. minutu postigne het-trik i ponovo bude sam na čelu liste najboljih strelaca. Mogao je Vieira to da učini još u 67. minutu, ali je posle sjajnog driblanja golmana Radnika pogodio samo stativu. Tačku na „j“ stavio je Srnić svojim osmim golom u sezoni za konačnih 5:0.

(Izvor: YouTube/VisekrunaTV)

(Izvor: YouTube/Sport TV)

(Izvor: YouTube/Gagle YT)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – RADNIK 5:0 (2:0)

Strelci:

Vieira 25,34,80, Katai 57, Srnić 88.

Stadion: „Rajko Mitić“. Kapacitet: 50.000. Sudija: Dejan Santrač.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez (Ristić) – Donald, Grujić – Plavšić, Katai (Jović), Srnić – Vieira (SIkimić).
RADNIK: Grujičić – Đorđević, Krstić, Gojković, Milovanović – Ćulum (Pejčić) – Marković (Stanković), Putinčanin, Arsić (Ovusu), F. Stojanović – Jovanović

[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. ..“Rekordi“ se obaraju, KAMATE (pozajmice) SE GOMILAJU, „pobede“ se NAMESTAJU, „vedete“ se INHALIRAJU, a ABOLIRANI GOMILAJU… .!. XXAAXXAA .!. PETARDE…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter