12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOLEST KOJOJ NEMA LEKA: Delije ‘predstavile’ pilule koje mogu da pomognu (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 12.12.15 u 20:21

Jedna od najvećih žurki na Balkanu večeras je održana na stadionu „Rajko Mitić“ u organizaciji Delija. Crvena zvezda je „petardom“ poslala kući tim iz Surdulice uz het-trik Vieire. Koliko je večeras blistao Portugalac, toliko su isto učinile Delije. Pristalice Crvene zvezde su ove nedelje pokrenule pitanje da li za njihovu „bolest“ ima leka, a tokom utakmice su dale odgovor. Kakav pogledajte u fotogaleriji naših fotoreportera.

Na kraju odgovor: „Nek pobede tvoje našu dušu leče“…

0
0

12 Komentara

  1. E ovako se navija ovako se voli klub svih 90 minuta i posle nakon utakmice A ne kao mi balvani lomimo vrata posle jednog poraza A evo Delije su nam pokazale kako se navija i voli klub.P.S u skladu sa svojim imenom počinjem da kopam duboku raku kako bi sahranili ostatke nekada prosečnog kluba kakav smo mi grobari imali. Ko ostane zadnji nek zaključa katanac i ugasi svetlo

    0
    0
    Odgovori
    • Da si Partizanovac kao što ti ime govori ne bi bio pesimista i ne bi se divio isfrustriranim zvezdašima za nijihovo navijanje!Seti se samo kako su navijali posle poraza od Kairata!Posle 10 godina tuge i njima se pojavilo malo sunca doduše samo u ovoj našoj nameštenoj ligi pa sada prave spektakle od komedija!Seti se u blizoj prošlosti kako su im navijaci posle poraza darivali kroz šoferšajbne šampone za pranje kose!Partizan je ove godine u evropi zabelezio 7 pobeda i za to zaradio preko 6 miliona evra dok je zvezda imala tri poraza i došla do toga da joj iskljucuju struju!Da im nije Vucica vec bi bio katanac!Iz ugla da je Partizan za ovih deset godina osvojio sve što se osvojiti moze njegovi navijaci su postali malo zasiceni trofejima pa odatle takva euforija kod isfrustriranih zvezdinih navijaca za nekim pobedama protiv velikana Surdulice.Jagodine .Spartaka itd!Evropa im pokaze gde im je mesto!Imali su tri utakmice dve protiv Kairata i jednu protiv Steaue i sve izgubili!

      0
      0
      Odgovori
        • Frustriranima svašta zlobno padne na pamet pa i da se sluze tudjim imenima!Poznato je da i njihovi finansijeri imaju problem pošto im kradu identitet!Iver ne pada daleko od klade!

          0
          0
    • Boli,boli…tek ce da vas boli glodari!XAXAXAXA .!. Aj sad u hibernaciju kao i svi gmizavci na -24,odnosno -27 sutra! XAXAXAXA… .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter