0
Evropske lige

MURINJO OTKRIO: Koji igrači su podbacili ove sezone u Čelsiju!?

Objavljeno: 11.12.15 u 19:10

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo otkrio je imena četvorice igrača koji su podbacili ove sezone u njegovoj ekipi. 

Čelsi igra očajno u Premijer ligi posle 15 odigranih kola zautima tek 14. mesto na tabeli sa čak šest poraza od početka sezone.

– Ako bi ste išli od igrača do igrača, gledajući prošlu sezonu, Branislav Ivanović, Geri Kejhil i Džon Teri imali su fantastičnu godinu. Ipak, to se ne može reći za njihove igre ove sezone. Što se tiče Fabregasa, na njega ne gledam drugačije, već vidim profesionalizam na visokom nivou, nema straha da preuzme loptu kada ne ide. Imam potpuno poverenje u njega – rekao je Murinjo. 

Njegov tim u ponedeljak od 21 sat gostuje lideru na tabeli – Lesteru.

– Lester je apsolutno zasluženo na prvom mestu. Iako sam pre nekoliko nedelja rekao da nemaju snage da stignu i do šampionske titule, ali ću možda na tu temu morati da razmislim još jednom. Ipak nije isto kada je neko lider u septembru, a neko u decembru. Bilo bi sjajno za fudbal da Lester osvoji titulu, ceo svet bi se divio takvom podvigu – rekao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter