4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ: Srušen je san, srušena je šansa koja će se teško ponovo ukazati

Objavljeno: 11.12.15 u 09:13

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz daljeg toka Lige Evrope pošto su u četvrtak uveče sa 3:1 poraženi od Augzburga u Humskoj.

Vezista crno-belih, Stefan Babović, bio je rezigniran nakon poraza.

– Srušen je san, srušena je jedan šansa koja se sigurno neće dugo ukazati. Mislim da je ova sezona totalni neuspeh. Trebalo bi dobro da razmisle ovi gore (Uprava) na koji način da Partizan ponovo bude ono što je bio – rekao je Babović.

– Na najsuroviji i najbrutalniji način je Partizan kažnjen. Opredelili smo se na igru iz kontranapada, postigli prvi gol, a onda u najgorem mogućem momentu primimo izjednačujući gol, a na početku drugog poluvremena dozvolimo preokret..Onda se ispromašujemo iz kontri, a za to usledi kazna u 90. minutu – istakao je Babović.

Partizan je u drugom poluvremenu pogodio prečku, a imao je i neverovatnu šansu koju nije iskoristio Darka Brašanac, a takođe je u izglednoj poziciji bio i Andrija Živković. Ipak, domaćin nije uspeo da reši te prilike i prezimi u Evropi.

– I trener nam je zamerio taj detalj, to što smo promašili veliki broj prilika u drugom delu. Džaba smo bitke bili kada smo na kraju ispali i kada one tri pobede iz ranije faze gube na značaju. Plan igre je bio da oni imaju posed, a mi da pretimo iz kontri. U prvom poluvremenu smo kontrolisali, ali onda u nastavku kao da se uvukao strah u noge, pa smo kažnjeni za malo oprezniju igru – rekao je Babović.

Na pitanje kako će Partizan posle eliminacije naći motiv da igra u domaćem šampionatu, Babović samo sleže ramenima.

– Ne pamtim da mi je teže bilo rezultatski nego ove godine. Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Prosto ne znam da se ponašam u ovim momentima. Partizan se nikada neće ugasiti, uprkos teškom momentu. Kao što sam rekao, sada bi trebalo dobro da se razmisli i da se donesu prave odluke – smatra zamenik kapitena „Parnog valjka„.

0
0

4 Komentara

  1. Delija sam od rođenja ali mi je krivo sto nisu prosli dalje….Augsburg je relativno slab tim u bundes ligi ..mislim da su mogli da izbore plasman u kick off fazu ali sada je kasno 🙁 sledece sezone moramo bolje

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ti ne znas ima ko zna. Gore glavu i sada da izborite kvalifikacije za ligu sampiona na leto. Samo hrabro, Grobari su uz vas (pravi), a oni placenici sto pevaju sta im se kaze neka idu pa navijaju za neki drugi klub. Uprava nije kriva tu nista, oni su otplaćivali dug, plaćali igrače i dovodili koga je trener trazio. Ljubinko i njegovi pomocnici su pogresili sto na domacem terenu igraju bunker 90min. Tako se ne prolazi dalje. Tako neka igraju p***e iz naše lige protiv nas i čekaju kontranapad, a PARTIZAN je svetinja i uvek treba da igra na pobedu i gol vise. Ovako smo odigrali kao p***e i ispali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mozda TVOJ SAN, MI NAS SANJAMO I DALJE, SA ODLASKOM OVE NAZADNE UPRAVE PO (na zalost..)OBAVLJENOM ZADATKU-TRENUTNO, NAS PARTIZAN JOS JACI,(odlaskom VAS nekoliko, koji ne zasluzujete SVETI CRNO-BELI DRES DA NOSITE..) SA KVALITETNIM POJACANJIMA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU,NOVIM STARIM TRENEROM-Markom Nikolicem (koji je na platnom spisku) Radomirom Anticem kao SAVETNIKOM i NOVOM UPRAVOM SA LEGENDAMA SVETINJE, NA KOJU NIKO NECE MOCI DA UTICE, NEZAVISAN PARTIZAN-ZA MIRAN SAN !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter