5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE IZNENAĐENJE: Drulović meša karte za duel sa Nemcima

Objavljeno: 08.12.15 u 21:41

Povreda Miroslava Vulićevića izazvala je dodatne rotacije kada je u pitanju odbrambena linija tima Partizana pa je trener Ljubinko Drulović posezao za zanimljivim rešenjima.

Na mesto štopera u nekoliko mečeva postavljao je Ivana Bandalovskog koji je po vokaciji desni bek, dok su se na toj poziciji menanjli Nemanaj Petrović i Petar Grbić.

Ipak, za duel sa Augzburgom koji je na programu u četvrtak i koji odlučuje o putniku u 1/16 finala Lige Evrope Drulović sprema novu varijantu.

Kako saznaju Večernje novosti rehabilitovan će biti Brazilac Fabrisio Dorneljas koji bi sa mladim Ćirkovićem trebalo da čini štoperski tandem, dok će Bandalovski biti vraćen na poziciju desnog beka.

Što se tiiče leve strane odbrane tu ne bi trebalo da bude promena odnosno svoje mesto će zauzeti Subić koji je postao standardan u crno-belom timu. Kada je u pitanju vezni red i napad za sada nije poznato da li će biti pretumbacija.

Podsećamo da srno-beli sebi mogu da dozvole čak i minimalan poraz u duelu sa Augzburgom, pa čak je dozvoljeno da bude i 0:2, ali ne 1:3, 2:4 ili više.

0
0

5 Komentara

  1. Nije Augsburg Barsa pa da se prica o 0-2,1-3 ,2-4.Jasno nam je da bi ciganska populacija to zelela i sladila se kao sto se sladi sa -24,ali da podsetimo da je davno bio i Avgust mesec kada je KAIRAT pocepao tu mocnu Zvezdu koja je postala prvi klub koji je ove godine zavrsio evropska takmicenja.Tako da ce sutra biti sta bude ,Partizan igra katastrofalno lose i nevidi se kraj losoj igri ali izgleda da ovakvo stanje najvise odgovara volovima iz SNS-a u nasoj upravi ,dokle god je ta marva tu nema boljitka.Kad smo oterali Zecevica i Bjekovica koji su dali Parizanu mnogo toga dobrog i lepog ,po hitnom postupku bi trebali oterati ove volove jer oni nisu nista dobro doneli a sve su nam odneli.Grobari na noge i da rusimo upravu jer ce nas prodati na svakom koraku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter