2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE IZ SVOJIH REDOVA: Veće mogućnosti za Partizan pred Augzburg

Objavljeno: 08.12.15 u 00:40

Dobre vesti stigle su treneru Partizana uoči utakmice sezone protiv nemačkog Augzburga.

Ostalo je još vrlo malo vremena do utakmice koju mnogi navijači Partizana nestrpljivo isčekuju. U Beograd dolazi Augzburg, ekipa koja će na stadionu u Humskoj u četvrtak uveče od 21:05h juriti pobedu protiv crno-belih od dva gola razlike uz tri postignuta gola, o čemu smo vam pisali odmah posle utakmice sa AZ Alkmarom.

Ono što je trenutno nepoznanica jeste u kom sastavu će šampion Srbije istrčati na svoj teren. Povreda Vulićevića unela je mnoge nemire u stručni štab Partizana, ali je danas stigla i jedna dobra vest za Ljubinka Drulovića.

Iz crno-bele ‘bolnice’ je objavljeno da će ovogodišnje pojačanje Alen Stevanović biti spreman za meč sa Nemcima, nakon što se oporavio od povrede zadnje lože.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

To će značajno staviti na ‘slatke’ muke Drulovića koga staviti u vezni red, jer će u konkurenciji ponovo biti i Darko Brašanac, možda i ključna figura tima koji je propustio jedan deo jesenje sezone zbog povrede, a u prethodnom meču protiv Vojvodine je izostao zbog žutih kartona.

Takođe, u startnu postavu Partizana trebali bi da se vrate i Abubakar Oumaru i Stefan Babović, dvojac koji je derbi sa Novosađanima počeo sa klupe i reklo bi se da je jedina nepoznanica pozicija desnog beka.

Usled povreda Gregora Balažica i Miloša Ostojića, kao i loše forme Fabrisija Dornelasa, očekuje se da će ponovo štoperski tandem činiti Ivan Bandalovski uz Lazara Ćirkovića.

Tako da kao alternative Miroslavu Vulićeviću na desnom boku ostaju Nemanja Petrović koji ga je zamenio u utakmici protiv Spartaka, kao i Petar Grbić koji je u toj ulozi igrao protiv Vojvodine.

0
0

2 Komentara

  1. Upravo kooptiraj u klub miska popovica fratela mijatovic i djurovski su njegovo delo on nam moze pomoci u bilo cemu to vucelic dobro zna ako produzimo ugovor sa zivkovicem pet miliona nam ne gine treba njegovig oca ohrabriti tu treba ivanica kako znate dovesti lukica i saponjica poslati u neki klub u holandiju tokom pauze da doskolovavanje tu je i mihajlovic golubovic i jevtovic dovesti dva stopera brza od napadaca golmana i obavezno pleja ninkovic babobovi i ilic nemogu da kreiraju tim limitirani su bice mnogo posla …fratela dovesti u klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ćirković katastrofa, oba gola protiv Vojvodine su njegova, prvi gol ga nadskočio a drugi kroz noge KATASTOFA OD IGRAČA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter