0
Evropske lige

FERGUSON: Normalno je da Marez i Vardi uskoro odu iz Lestera

Objavljeno: 08.12.15 u 19:30

Legendarni menadžer Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson veruje da će Rijad Marez i Džejmi Vardi uskoro poželeti da napuste Lester.

Marez i Vordi su najzaslužniji za to što je Lester lider na tabeli Premijer lige, a interesovanje su pokazali brojni veliki klubovi kao što su Real Madrid, Barselona, Valensija, Mančester junajted...

– Kada sam sa Aberdinom osvojio Kup pobednika kupova to je bio istovremeno i najveći i najgori trenutak u istoriji kluba.  Pet igrača je u roku od godinu dana napustilo klub. Gordon Strahan je otišao u Junajted, a Mark Mekgi u Hamburg. Ista sudbina bi mogla da zadesi i Lester. Pa, koji igrač ne bi voleo da pređe u Mančester junajted, Liverpul ili Real Madrid. To je potpuno prirodno da žele za svoj napredak – rekao je Ferguson, koji se potom osvrnuo na Vordijevu karijeru.

– On je najbolji primer da čovek nikada ne sme da odustane i da uvek mora da se bori do kraja. Sada ga svi posmatraju kao modernog napadača, poseduje brzinu, agresivnost i odličan osećaj za gol – istakao je Ferguson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter