9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE ZNAJU RAZLOG: Zvezda zbog ‘posete’ Vilijamsa ‘pregazila’ Brđane (FOTO)

Objavljeno: 06.12.15 u 20:20

Od petarde u sredu protiv Borca u mreži crveno-belih, do trijumfa od 7:2 na gostovanju Čukaričkom. Kako tim Miodraga Grofa Božovića može da prikaže dva potpuno različita lica za samo nekoliko dana?

Delije ne bi bile Delije da ne prepace sve na šalu, a lako je sada šaliti se… Mnogi se slažu da je ključnu ulogu u motivaciji fudbalera imala poseta Markusa Vilijamsa.

Neki idu i dotle da su ralog za neverovatno izdanje nedeljnog popodneva našli u onome što im je Vilijams doneo…

Foto: Twitter/Anal Intrurer

Šalu na stranu, srećni su navijači crveno-belih što ubedljiv poraz nije ostavio traga na ekipu. A Vilijamsu su na povratničkom debiju uputili zanimljivu poruku….

0
0

9 Komentara

  1. @grobar do koske ma daj bre,pokrij se usima banano glodarska,ti si nasao da nabrajas nama penale i crvene,pogledaj vase prelaze,penale i ostala sr****,ispali biste iz lige da niste iznamestali 20 kola.Spremi vunene carape,i duge gace,trebace ti,jer,dolazi zima,duga i hladna.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..IMA MALO I U TOME ISTINE, NARKOS IM JE LOMA „POSOLIO“, ALI GLAVNI RAZLOG JE :1- KAO I OBICNO-PENAL, 2- IGRAC VISE.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma decko se malo zaje.o mislio da tu raste trava koja njemu treba, kad ono tamo pecurke rastu,, hahahahahahaha –vetar i kad nema vetra hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. Sramota me je da gledam svoju zvezdu kako namesta utakmice ovo postaje velika sramota i bruka.
    Terzicu odlazi vise i ti i Kokeza sramotaje vise to sto radite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter