2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZVRŠNI ODBOR FSS: Matić i Paunović najbolji, Orlićima specijalna nagrada

Objavljeno: 04.12.15 u 18:41

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da su fudbaler Čelzija Nemanja Matić i trener Čikaga Veljko Paunović dobitnici tradicionalne „Zlatne lopte FSS” za najbolje u 2015. godini.

Matić ovu nagradu dobija dve godine zaredom, a ove su mu konkurenti bili Andrija Živković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) i Nemanja Maksimović (Astana).

Paunović je predvodio omladinsku reprezentaciju Srbije do titule prvaka sveta na Novom Zelandu, a proglašen je za najboljeg ispred Slaviše Jokanovića (Makabi Tel Aviv) i Milana Rastavca (Radnički Niš).

Svi članovi zlatne omladinske reprezentacije Srbije dobiće specijalna priznanja u vidu medalja, za vrhunsko sportsko ostvarenje u 2015. godini.

Priznanja će biti dodeljena na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti u organizaciji FS Srbije, a koja će biti održana 21. decembra u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi.

0
0

2 Komentara

  1. Sto matic sta je uradio Za srpstmki fudbal U reprezentaciji skoro svaka utakmice negativan rezultat a o igranju u celsiju da nepričam

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter