4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FIFA TV O ŽIVKOVIĆU: Srbin je novi Mesi! Ili možda Roben? (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.15 u 13:42

Glavni akter priče koju je FIFA TV uradila u Beogradu je Andrija Živković. Partije koje je pružio na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu ne zaboravljaju se tako lako…

Predstavljajući ga kao novog Mesija, pohvalno su o crno-belom vunderkindu govorili i Miodrag Radović, direktor omladinske škole Partizana, Ljubiša Tumbaković i nekadašnji trener crno-belih Zoran Milinković, kao i zamenik kapitena Stefan Babović.

Žile se prisećao Mundijala, govorio o pritisku koji oseća i planovima. Radović tvrdi da bi o9n mogao da bude novi Mesi, a Babović da ga više podseća na Robena:

Izvor: YouTube/FIFATV

A i Božinov kaže da je Andrija najbolji igrač sa kojim je igrao…

0
0

4 Komentara

  1. Upravo kooptirajte u klub miska popovica fratela vucelic dobro zna ko je on on je doveo mijatovica i djurovskog svojevremeno tako se to radi.. ova uprava ako uspe da zivkovica sacuva jer je on kapitalac on muze da bude kao nekad kezman treba angazovati sponzore koji bi dali novac za njegovu lojalnost i tako bi pokazali da su uprava koja vuce prave poteze drugi vazan korak bi bio da dovedu ivanica to bi pokazalo da smo igrac na sceni srbije a drugo da oko ivanica okupimo jos neke mlade igrace koji bi bili okosnica novog tima a i doneli bi nam novac lukica i saponjica poslati u holandiju u neki klub da se doskoluju kao kezman svojevremeno njima nedostaje osnovni rad jer su preskocili jedan razred i to treba iskiristiti u pauzi ne treba njima odmor i videti sta sa strancima ako se nema oara dovesti jednog ali vrednog…. itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. ЖИВЕО ЦАР ПУТИН , ЖИВЕЛА СРБИЈА, ЖИВЕО НАШ ЖИЛЕ МАЈСТОР И СТО ГОДИНА УВЕСЕЉАВАО ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ФУДБАЛ, СРБИЈА,СРБИЈА, СРБИЈА, ЖИЛЕ,ЖИЛЕ,ЖИЛЕ,СРБИЈА,СРБИЈА,СРБИЈА

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter