0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

VELIKO PRIZNANJE: Milinko Pantić izabran za ambasadora Primere

Objavljeno: 02.12.15 u 09:32

Legenda Atletiko Madrida, Milinko Pantić, promovisan je u ambasadora španske prve lige, Primere.

Kako prenose Novosti, nekadašnji igrač „Jorgandžija„, promovisan je za jednog od četiri nova ambasadora španske eltine lige.

Ovaj 49-godišnji bivši fudbaler, nekadašnji igrač Partizana, Panioniosa i Atletika, bio je učesnik tradicionalne ceremonije na kojoj se proglašavaju najbolji pojedinci u Primeri.

Na svečanosti su bili prisutni i legendarni bivši kapiten Barselone Karlos Pujol, Markos Sena iz Viljareala i bivši golman Real Madrida Cezar Sančez.

– Imao sam malu tremu pred izlazak na binu, jer je organizator nas četvoricu novih ambasadora i promotera lige, predvideo za predstavljanje za sam početak gala večeri. Osećam se veoma ponosno, jer je ovo na neki način nagrada i znak poštovanja za trag koji sam ostavio u španskoj ligi, koja je jedna od najboljih na planeti i koja ovim našim angažmanom želi da to i ostane – rekao je Pantić za Novosti.

– Video sam se sa svim važnim ljudima u Primeri, a njih je zaista bilo mnogo u Barseloni. Svi ljudi koji nešto znače i koji mnogo čine za ugled lige našli su se u isto vreme na jednom mestu. Svako od novih ambasadora radiće na jednoj tački planete, a još ne znam gde će mene da angažuju. Potpisao sam ugovor o saradnji do juna. Imam dovoljno vremena, jer trenutno nemam klupskih obaveza – naglasio je Pantić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter