0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ MEŠA KARTE: Tri značajne promene u startnoj postavi Crvene zvezde

Objavljeno: 02.12.15 u 16:35

Osim povređenog Aleksandra Kataija, Miodrag Božović je odlučio da odmori još dvojicu stardardnih prvotimaca u Kup meču protiv Borca.

U pitanju je duel dve ekipe koje su u ovogodišnjem prvenstvu u Superligi Srbije pokazale najviše, mada se Borac nalazi na trećem mestu, dok je Crvena zvezda ubedljivo prva sa 16 uzastopnih pobeda.

Njihov ovogodišnji okršaj u šampionatu je završen rezultatom 4:2, Zvezda je povela sa 2:0, a Borac vrlo brzo odgovorio i izjednačio na 2:2. Kasnije su crveno-beli ipak došli do pobede.

Na današnjem meču ‘Grof’ Božović odlučio se za sastav u kome, pored povređenog Aleksandra Kataija, neće biti ni Marko Grujić, kao ni Ugo Vijeira. Umesto ove trojice, na terenu će se naći Mamadu Mbođ, Srđan Plavšić i Luka Jović.

Evo i kompletnog sastava u kom će nastupiti Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Mbođ, Ibanjez, Donald, Jovanović, Ristić, Plavšić, Srnić, Jović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter