0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSVEŽENJE REDOVA: Drulović najavio nove igrače za proleće! Jedan je već na probi…

Objavljeno: 01.12.15 u 13:14

LJubinko Drulović se nakon nešto više od mesec dana na klupi Partizana upoznao sa kvalitetom igrača u klubu, ali i onih na pozajmicama.

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović izjavio je danas da u osmini finala Kupa Srbije protiv Voždovca očekuje nastavak pobedonosne serije. Crno-beli su u nizu od tri trijumfa – Novi Pazar i Spartak u prvenstvu, odnosno AZ Alkmar u Ligi Evrope.

– Naš cilj u Kupu je da osvojimo trofej. Protiv Voždovca očekujem zanimljivu i neizvesnu utakmicu, ali verujem u moje igrače i očekujem plasman u četvrtfinale – rekao je Drulović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je potvrdio da se Brazilac Fabrisio oporavio, ali da još ne zna hoće li se naći u startnih 11.

– Igraćemo sa najboljom mogućom ekipom, možda bude nekoliko izmena, ali verujem da imamo tim za prolaz. Biće težak rival svakako, ne bih izdvajao nijednog pojedinca, iako imaju nekoliko igrača iz Partizanove škole, pre svega su jaki kao tim – zaključio je Drulović.

Strateg crno-belih je govorio i imenima igrača koji se nalaze na pozajmicama poput Stefana Aškovskog u Novom Pazaru, ali pre svih Filipa Kneževića, jednog od najboljih igrača u Superligi Srbije ove sezone.

– Drago mi je kad igrači pod ugovorom pružaju dobre partije na pozajmicama. Nije lako dati tri gola u našoj ligi, Filipova ekipa igra dobro, a on izuzetno. Isto važi i za Stefana Aškovskog, koji je dobro igrao za Novi Pazar pre povrede. To su igrači na koje se ozbiljno računa. Za proleće – najavio je Drulović i dodao da se štoper Jevrem Kosnić nalazi na probi:

– Na osnovu treninga vidi se da je pravi profesionalac, do odlaska na pauzu radiće sa nama, pa ćemo odlučiti o njegovom statusu

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Voždovca i Partizana igra se sutra od 13 sati na Vračaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter