4
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

STIGLA NAGRADA: Grujić čeka i poziv u A reprezentaciju

Objavljeno: 30.11.15 u 15:07

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Marko Grujić, proglašen za najboljeg igrača Super lige za mesec oktobar u akciji sindikata ‘Nezavisnost’.

Vezista je u anketi pobedio sa 81 bodom. Drugoplasirani je bio Srđan Vujaklija iz Borca.

-Ovo priznanje je za mene velika čast, a biće i dodatna obaveza za ubuduće. Tim igra odlično i praktično svako od nas iskoči nekog meseca. Ono što je najbitnije je da nastavimo ovako da igramo i pobeđujemo na zadovoljstvo naših navijača. Otvorila nam se šansa da oborimo i neke rekorde i treba da je iskoristimo – poručio je Grujić.

-Što se mene tiče sve ide kako sam planirao, ustalio sam se u ekipi i sada mi je želja dupla kruna, pa i da stigne poziv u A reprezentaciju – ne okoliše Marko Grujić, a prenosi sajt kluba.

Nagradu je u septembu osvojio Filip Knežević iz Borca, a u avgustu Aleksandar Kataji.

0
0

4 Komentara

  1. To sto su Njofrine bebe igrale Evropu to vam je vise nece biti jer nema vise deda Toleta da duva u jedra i namesta titule.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jer to kao utehica za tim koji igra samo JSL , nikako da osvetla obraz Srbije u evropi. Strucnjaci, kada se bira igrac meseca, treba da bude uracunata i Evropa, dakle zaredom par meseci samo iz Partizana moze neko poneti priznanje najboljeg igraca meseca, ali strucnjaci su nam takvi kakvi jesu, pa za utehicu podelite igracima komsinice i priznanje sto ce na zimsku pauzu,plus paketice za novu godinu, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Mukice nije ni tebi lako… Sta cemo sa porazom od 5:1 u evropi, brukanja u Jagodini? Ti igraci zasluzuju epitet najboljeg u mjesecu?? Puknite od muke glodari!!! Nase vrijeme!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter