0
Evropske lige

HLADAN KAO LED: (Ne)očekivana reakcija Murinja posle ‘incidenta’ sa Koštom

Objavljeno: 29.11.15 u 18:37

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio je vrlo miran posle remija sa Totenhemom i nezadovoljstva koje je na klupi iskazao Dijego Košta.

Dijego Košta je u samoj završnici meča protiv Totenhema, kada je shvatio da danas neće ulaziti u igru, demonstrativno otišao na klupu iza Murinja i tom prilikom je skidajući ‘marker’ bacio ga pravo na portugalskog stručnjaka.

Očekivala se žestoka reakcija Murinja, ali je umesto toga menadžer Čelsija bio miran posle meča.

– Ne očekujem od igrača na klupi da skaču od sreće zato što ne igraju. Uostalom, da je hteo da me povredi ne bi me gađao markerom – prokomentarisao je tu situaciju Žoze Murinjo.

Portugalac je danas u meču protiv Totenhema išao na bod i dobio ga je, a na teren je izveo sastav bez klasičnog napadača, sa Edenom Azarom kao najisturenijim igračem, u svojstvu ‘lažne devetke’.

Mnogi su bili iznenađeni odlukom da na klupi ostane Košta, koji se nalazi u sve boljoj formi u poslednje vreme.

– Moje mišljenje je da je Dijego privilegovan. On je poslednji naš igrač koji se našao na klupi. Svi su bili pre njega – i kapiten Teri i Ivanović i Kejhil i Fabregas i Pedro i najbolji igrač prošle sezone Eden Azar. Dijego je sve vreme bio u timu. Danas smo mislili da je za najbolje da igramo ovako i zadovoljan sam kako smo igrali. Eden je bio vrlo dobar, opasan, osetio sam da bi mogao da postigne gol – objasnio je Murinjo.

Utakmica na Vajt Hart Lejnu završena je onako kako je Murinjo i želeo, najnepopularnijim rezultatom – 0:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter