5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Sudijska rotacija donela sreću crveno-belima (FOTO)

Objavljeno: 28.11.15 u 15:33

Zanimljiva situacija viđena je u samoj završnici utakmice između Crvene zvezde i Voždovca u kojoj je domaći tim upisao 16. uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.

Naime, zbog bola u zadnjoj loži glavni sudija Majo Vujović morao je tu ulogu da prepusti četvrtom sudiji Nenadu Kurčubiću koji je vodio meč u poslednjih petnaestak minuta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Interesantno je da je Crvena zvezda oba gola postigla upravo u tom periodu odnosno prvi put je savladala odbranu gostiju u 87. minutu, a tačku na ovaj duel nekoliko sekundi pre kraja stavio je Hugo Vijeira.

Svakako bi trebalo istaći da Kurčubić nije imao problematičnih situacija za presuđivanje, ali i da se odlično snašao s obzirom da nije bio dovoljno zagrejan.

Pogledajte i odakle je meč posmatrao naslednik Luča Ibanjeza i zbog čega su Delije isprozivale upravu kluba.

0
0

5 Komentara

    • A šta to radite? Pobeđujete 16 utakmica u nizu što ji jednom klubu na svetu ne polazi za rukom. Bajern, Real, Barcelona, PSŽ… tu i tamo odigraju ponekad i nerešeno ili izgube ali Vučićev tim ne može ni nerešeno iako su mnogi protivnici imali sijaset šansi, čak i sto postotnih. Jadno je da tim koji odoleva 89 minuta nije u stanju da se odbrani u preostala dva!!!

      0
      0
      Odgovori
      • U pravu si, nama niko ne sme ni jedan gol da da, zabranio Vuchko! A sad idi u neko coshance i plachi malo, kme, kme, kme

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter