1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ U EPICENTRU: Napadač Zvezde prvo promašio prazan gol, a potom pao u šesnaestercu, penala nema (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.15 u 14:29

Mladi Luka Jović trenutno je najaktivniji kada su u pitanju napadači Crvene zvezde koji na sve načine pokušavaju da otključaju bravu odbrane Voćdovca.

Najpre je u 57. minutu imao odličnu priliku da zatrese mrežiu gostiju nakon greške golmana Popovića koji je loše procenio let lopte posle kornera, a potom je Jović već u sledećem napadu oboren u kaznenom prostoru Voždovca, ali je sudija Majo Vujović procenio da faula nije bilo.


(Izvor: Youtube/Gagle YT)

Usledilo je negodovanje trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića koji je smatrao da je Vujović propustio da dosudi penal za njegov tim.

Posle tri četvrtine meča golova i dalje nema odnosno rezultat je 0:0, ali je tempo daleko bolji u drugom poluvremenu u odnosu na prvo kada nije bilo previše izglednih šansi.

0
0

1 Komentara

  1. Cim nije dosudio penal na intervenciju Bozovica ekspresno je u toku meca zamenjen!Sa takvom politikom sudijska organizacija samo cini medvedju uslugu zvezdi da steknu laznu sliku da su kvalitetan tim .pa posle kada izadju u Evropu ne mogu da prodju ni prvo kolo kvalifikacija i to od potpuno anonimnih timova!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter