3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VIŠESTRUKA POBEDA: Trijumf u Alkmaru Partizanu dopunio kasu i doneo dodatnu radost

Objavljeno: 27.11.15 u 00:27

Pobedom protiv AZ Alkmara u meču 5. kola Lige Evrope fudbaleri Partizana dodatno su dopunili kasu svog kluba pošto su za tri dosadašnja trijumfa zaradili 1.080.000 evra.

Kada se tome doda da UEFA svakom učesniku grupne faze Lige šampiona daje 5,4 miliona evra dolazi se do sume od nepunih 6,5 miliona zarađenih u dosadašnjem delu sezone.

S obzirom da su crno-beli veoma blizu plasmana u eliminacionu fazu, a kako do toga mogu da dođu pročitajte OVDE, ova suma bi mogla dodatno da bude povećana.

Pored novčanog dela važno je i to što je Partizan popravio svoj koeficijent za evropska takmičenja koji sada iznosi 16,925 odnosno ukoliko bi uspeo da dođe do kvalifikacija za Ligu šampiona to bi mu donelo ulogu nosioca i u poslednjem 4. kolu.

Pogledajte kako je posle utakmice bilo u Partizanovoj svlačionici, saznajte na čiji gol podseća pogodak Andrije Živkovića i ko je Partizanov Serhio Ramos.

0
0

3 Komentara

  1. ljudi upamtite nekim timovima u evropaligi neigra nikakvu značajku ovo je šansa što dalje dogurati,pa jedini partizan drzi ta mesta za evropu a mozda za dve godine ako dogura šrto dalje i dva predstavnika za ligu šampiona ili jos jedno mesto u evropa ligi

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovesti dva kvalitetna ( minimum jedan ) centralna odbrambena fudbalera i zaradice jos para kroz takmicenje u Ligi Evrope. Potreban je i jedan veznjak u buducnosti a najvaznije je da cetri najbitnija igraca ( Brasanac, Zivkovic, Oumaru i Jevtovic ) ostanu i sledece godine u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • ..Tebra, pa MI onda lagano osvajamo LIGU EVROPE, hoces da nam CRKNE ORGAN.. .!. XXAAXXAA .!. Sto bi rek’o Dr. Nele Karajlic:CRKO MARSHALLLLL… .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter